Malekurser 2024

Om malekurset

Susanne arbejder i eget atelier, på marken og ved stranden. Naturen og lyset inspirerer til komposition og lette farver. På kurserne, hvis varighed er på 2-4 dage, er der plads til max. 8 kursister. Ring og hør nærmere på tlf.: 21451774. På maleskolen males helst ude om sommeren i godt vejr, i marken eller i vandkanten. Forår og efterår maler vi inde, hvis det er for dårligt vejr. Vi maler i et lyst atelier på 1. sal med udsigt til et smukt landskab, marker og hav. På alle hold kan frit vælges mellem skitsering, tegning, akvarel eller akryl. Kompositioner bygges over det gyldne snit. Farvelære gennemgås, herunder kolde, varme og komplimentære farver. Derefter skitseres med smalle og hurtige pensler. Vi udvælger enkle motiver i marken, bruger foto som forlæg eller opstillinger med frugter og blomster eller portræt, du har måske et par ting med, som du kunne tænke dig at male eller et godt foto. Lærredsstørrelsen varieres, forskellige formater afprøves og sikkert nås et par skitsemalerier om dagen. Undervisningen foregår individuelt, så du får afprøvet dine ønsker, og begynder at finde frem til din måde at male på. Vi afslutter hver eftermiddag med gennemgang af samtlige malerier til kaffen. I medbringer materialer og madpakke. Uanset om du er begynder eller øvet, gør jeg alt for, at du får nogle dejlige og udbytterige undervisningsdage her på Odden.

Bedste hilsner fra Susanne Mainsøe

Praktisk information

Har du spørgsmål? Kontakt mig endelig

Betingelser

Efter din tilmelding betales kursusgebyr kontant eller ved bankoverførsel og gælder som bindende tilmelding. Holdet lukkes så snart maksimum 8 kursister har indbetalt gebyret. Skulle du mod forventning blive forhindret i at deltage, bedes du hurtigst og senest 8 dage inden kursusstart meddele mig dette på tlf., sms eller mail. Du vil herefter få halvdelen af kursusgebyret refunderet. På denne måde bærer vi i fællesskab tabet for din udeblivelse. Hvis jeg mod forventning aflyser, får du hele kursusgebyret retur. Hvis muligt vil du blive tilbudt et andet kursus. Aflyser du senere end 8 dage inden kursusstart refunderes kursusgebyret desværre ikke. Kurset er uden kost og logi og du medbringer selv materialer.

Feedback fra kursister

Annette Ankler04-08-2020
Læs mere
Som helt nybegynder har jeg været utrolig glad for dit 4-dages malerkursus. Jeg har lært, hvordan jeg kan få stor hjælp af at benytte mig af det gyldne snit, brug af varme og kolde farver samt viden omkring blanding af farver. Du forstår at lægge en rar og kreativ stemning, som fremmer den enkelte kursist udfoldelser. Jeg vil til enhver tid anbefale dine kurser til andre.
Henrik Breinstrup08-07-2019
Læs mere
Vi har været på kursus for 3. gang - og kommer gerne igen! Susanne leverer en dybt professionel undervisning tilpasset både absolut begyndere og gengangere på sin milde og charmerende facon i Strandgården og dens fantastiske natur, og hun giver et let tilgængeligt indblik i farver og deres anvendelse, som hun gør det i sine egne fine billeder af Odsherred i lyse, glade farverigdomme. Kom til Strandgården og bliv farveglad.
Inge Hermansen08-07-2019
Læs mere
Nu er det 3. gang jeg deltager i et malerkursus på Strandgården hos Susanne Mainsøe, det er en dejlig oplevelse hver gang, god undervisning, gode omgivelser med en smuk natur, en dejlig sommer oplevelse.
Hanne Krogh08-06-2020
Læs mere
Hvor har det været dejligt at have dig til lærer. Jeg har profeteret meget af din viden og kunnen. Jeg har lært rigtigt meget og føler at jeg nu kan komme videre med mit maleri. Det har været et dejligt kursus med nogle dejlige mennesker.
Merete Judge11-05-2019
Læs mere
Et har været 4 dejlige, inspirerende og lærerige dage, håber bare jeg kan huske det jeg har lært, når jeg nu skal prøve selv. Ellers er det en anledning til at komme igen. Tak for din positive måde at være på.
Margit Lindhø23-06-2019
Læs mere
Rigtig mange tak for 4 dejlige dage. Jeg synes, jeg har lært meget af dig, fået sat nogle ting på plads med det gyldne snit. Det har været et rigtigt godt kursus. Vi ses nok igen. Jeg har været glad for at være med.
Tidligere
Næste